Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.5

loading...

Tarzan the Ape Man - Tarzan omul maimuta (1932)

Tarzan omul maimuță online subtitrat HD este un film de aventuri american, realizat în 1932 după romanul Tarzan of the Apes a scriitorului Edgar Rice Burroughs, dialogurile fiind scrise de Ivor Novello.

Vizualizari: 7720

Categoria: Acţiune, Aventuri, Romantic, 1932

Regizor: W.S. Van Dyke

Data Adaugari: 12/05/2017

Scenariști: Cyril Hume, Ivor Novello

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:07

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7.0


loading...
Deja obisnuiti cu Africa,unde se aflau de ceva timp,James Parker si mai tanarul sau asociat Harry Holt tocmai se pegateau sa porneasca intr-o expeditie in cautare de fildes cand apare din Anglia, dupa o calatorie de zece mii de kilometrii, Jane, fiica lui James, venita sa-si viziteze tatal. Foarte entuziasmata de perspectiva unei aventuri pe continentul african, Jane hotareste sa ia parte si ea la expeditie.

Motivul pentru care nu se gaseste niciodata un elefant mort este ca atunci cand simt ca li se apropie sfarsitul se duc intr-un loc numai de ei stiut, un loc unde se vor odihni vesnic, alaturi de stramosii lor. Banuiala lui James ca locul unde se afla cimitirul elefantilor este dincolo de un lant muntos misterios numit Stanca Mutier si desi cunoaste legendele triburilor locale ca daca vreun membru doar priveste spre munte este ucis imediat, spera totusi sa afle locatia exacta, desi aceasta informatie este tabu.

Banuind ca valoarea fildesului pe care ar urma sa-l gaseasca este de un milion de lire sterline, expeditia porneste la drum, dar in timpul unui atac al pigmeilor, Jane este rapita de Tarzan, omul maimuta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: