Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Adventures of the Wilderness Family - Aventurile familiei Wilderness (1975)

Skip Robinson este un muncitor în construcții care locuiește cu familia în Los Angeles , California . Îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale și de bunăstarea familiei sale, precum și de disprețuirea slujbei sale, Skip se satură de viața orașului și decide să-și mute familia în Munții Stâncoși, fără să aibă planuri să se întoarcă vreodată din cauza smogului și a aglomerației.

Vizualizari: 106

Categoria: 1975

Regizor: Stewart Raffill

Data Adaugari: 20/12/2020

Scenariști: Arthur R. Dubs , Stewart Raffill

Uploader: Admin

Durată Film: 1:39:08

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4


loading...
Skip Robinson este un muncitor în construcții care locuiește cu familia în Los Angeles , California . Îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale și de bunăstarea familiei sale, precum și de disprețuirea slujbei sale, Skip se satură de viața orașului și decide să-și mute familia în Munții Stâncoși, fără să aibă planuri să se întoarcă vreodată din cauza smogului și a aglomerației. După ce și-au mutat soția Pat și cei doi copii, Jennifer, în vârstă de unsprezece ani și Toby, în vârstă de șapte ani, în pustie și apoi și-au construit propria cabină lângă un lac mare, se stabilesc pentru a afla că noul lor mediu nu este întotdeauna oricât de pașnică ar părea.
De la început, familia Robinson părea să se adapteze la noua lor viață în sălbăticia Colorado. La câteva zile după ce și-au construit noua cabină, Toby și Skip ies la vânătoare într-o dimineață cu câinele lor Kress și reușesc să prindă un tânăr pentru cina de familie. Mai târziu în acea zi, în timp ce urca de-a lungul versanților stâncoși ai unui deal mare, Skip și fiul său sunt aproape prinși într-o alunecare de moarte . Mai târziu găsesc o pereche de pui de urs grizzly care și-au pierdut mama din cauza aceleiași alunecări de teren în care au fost prinși. Puii sunt repede adoptați în familia Robinson, dar Pat și Skip le spun copiilor că mai devreme sau mai târziu puii vor trebui să să fie eliberați înapoi în sălbăticie atunci când sunt complet crescuți.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: