Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

The Best Years of Our Lives - Cei mai frumosi ani ai vietii noastre (1946)

Cei mai frumoși ani ai vieții noastre (titlu original: The Best Years of Our Lives) este un film american dramatic din 1946 regizat de William Wyler. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Fredric March, Myrna Loy, Dana Andrews, Teresa Wright, Virginia Mayo și Harold Russell. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Filmul prezintă trei soldați americani care se reîntorc la viața de civili după ce participă la cel de-al doilea război mondial.

Vizualizari: 873

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, 1946

Regizor: William Wyler

Data Adaugari: 16/10/2017

Scenariști: Robert E. Sherwood, MacKinlay Kantor

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:50:20

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 8 premii si 1 nominalizare OSCAR,2 premii Globul de Aur,1 premiu BAFTA,1 premiu Bodil Awards,1 premiu CEC Award,2 premii si 1 nominalizare Karlovy Vary,2 premii NBR Award,1 premiu National Film Registry,2 premii NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 8,0


loading...
După cel de-al Doilea Război Mondial, trei foști combatanți, un marinar, un pilot de bombardier și un sergent, revin în America. Poveștile lor se întrețesc în canavaua adaptării și reintegrării într-o societate de care s-au rupt brusc. Fiecare din ei trece printr-o criză, o zguduire a propriului univers odată cu întoarcerea în paradisul de „acasă” după iadul războiului. Evoluția fiecăruia a ieșit din făgașul normal, valorile pe care și le-au însușit pentru a supraviețui neavand relevanță în timp de pace.

Sergentul Al, revenit în mediul bancar, își șochează colegii cu propunerile sale privind împrumuturile către veterani; Fred, fost pilot și erou, se vede silit să se întoarcă la slujba sa de duzină, în vreme ce soția lui se dovedește a fi fost îndrăgostită nu de el, ci de uniforma lui; în fine, Homer, care și-a pierdut ambele mîini, trece printr-o puternică criză interioară, nedorind să vadă milă în ochii celorlalți, îndeosebi ai logodnicei sale. Drumul spre depășirea crizei și găsirea căminului, a sentimentului apartenenței, poate fi făcut doar împreună.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: