Comentarii (0) Reclamație film
loading...

4.0
Descarcă Filmul HD

loading...

The Big Noise - Stan şi Bran in Bubuiala (1944)

The Big Noise este un film de comedie din 1944 în care joacă duo-ul comedic Laurel și Hardy. A fost produs de Sol M. Wurtzel și regizat de Mal St.Clair.
Alva P.Hartley este un inventator excentric care trimite mereu creațiile sale biroului de inventică din Washington, spre exasperarea angajaților de acolo. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial trimite o informare la Washington despre ultima sa invenție, o bombă care după părerea sa ar putea scurta războiul cu câteva luni.

Vizualizari: 808

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, 1944

Regizor: Malcolm St. Clair

Data Adaugari: 28/09/2017

Scenariști: Scott Darling

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:13:59

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Alva P.Hartley este un inventator excentric care trimite mereu creațiile sale biroului de inventică din Washington, spre exasperarea angajaților de acolo. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial trimite o informare la Washington despre ultima sa invenție, o bombă care după părerea sa ar putea scurta războiul cu câteva luni. Până să primească răspunsul și în urma unui telefon poznaș, hotăraște să angajeze doi dintre cei mai buni detectivi ca să-și protejeze invenția. Deși sunt doar oameni de serviciu care fac curățenie în birourile unei agenții de detectivi, Stan și Bran profită de situație și se prezintă la adresa indicată de inventator, dându-se drept detectivi. Aici află că sarcina lor este să păzească preț de câteva zile ultima creație a lui Hartley, o bombă denumită "marea bubuială", datorită puterii ei de distrugere incredibile. După ce se instalează în casă, primesc o cameră plină cu ultimele invenții ale lui Hartley în materie de confort, fără să știe că un grup de bandiți care locuiesc în vecini urmăresc să pună mâna pe bombă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: