Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Birds - Păsările (1963)

Păsările (1963) este un film de groază thriller regizat de Alfred Hitchcock, vag bazat pe povestirea din 1952 The Birds de Daphne du Maurier. Are loc în Golful Bodega, California, unde, timp de câteva zile, dintr-o dată și din motive inexplicabile, au loc o serie de atacuri ale unor păsări foarte violente.
În rolurile principale apar actorii Tippi Hedren, Rod Taylor, Jessica Tandy, Suzanne Pleshette și tânara Veronica Cartwright.

Vizualizari: 1824

Categoria: Horror, Mister, Thriller, 1963

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 31/10/2018

Scenariști: Ed McBain

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:59:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Top 10 Film Award,1 premiu si 1 nominalizare DVD Exclusive,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu Jules Verne,1 premiu National Film Registry

IMDb: 7,7


loading...
The Birds este printre cele mai cunoscute filme ale lui Hitchcock, deşi nu definitoriu, întrucât accentul e pus pe horror-ul iscat de atacurile demente şi sinucigaşe ale păsărilor asupra oamenilor şi nu, ca de obicei, pe psihologicul uman.

Povestea începe ca un triunghi amoros: Mitch Brenner este prins între profesoara din cătunul de la marginea mării, unde trăiesc mama şi sora lui, şi frumoasa şi bogata orăşeană Melanie Daniels, care cumpără o colivie cu păsărele şi porneşte după tânăr, cu cadoul pentru sora acestuia.

Treptat, atmosfera liniştită din Bodega Bay este erodată de comportamentul curios al păsărilor de toate speciile, din zonă, începând cu pescăruşul care o atacă pe Melanie. Situaţia ia o întorsătură foarte urâtă când inaripatele vin cu miile şi se năpustesc asupra copiilor şi apoi şi a celorlalţi oameni, provocând panică, morţi oribile şi distrugeri materiale. Coşmarul va înceta la fel de brusc şi inexplicabil cum a început...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: