Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Car - Mașina ucigașă (1977)

Doi bicicliști care merg pe un canion sunt urmate de o mașină misterioasă neagră mată pe drum. La un pod, mașina continuă să zdrobească un biciclist de perete și să-l împingă pe celălalt din spate, catapultându-l de pe pod. Un autostopist, sperând să se plimbe, întâlnește mașina și o insultă după ce încearcă în mod intenționat să-l dea jos. Ca răspuns, mașina trece peste el de mai multe ori și pleacă.

Vizualizari: 71

Categoria: Acţiune, Horror, Mister, 1977

Regizor: Elliot Silverstein

Data Adaugari: 11/12/2020

Scenariști: Dennis Shryack , Michael Butler

Uploader: Admin

Durată Film: 1:36:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2


loading...
Doi bicicliști care merg pe un canion sunt urmate de o mașină misterioasă neagră mată pe drum. La un pod, mașina continuă să zdrobească un biciclist de perete și să-l împingă pe celălalt din spate, catapultându-l de pe pod. Un autostopist, sperând să se plimbe, întâlnește mașina și o insultă după ce încearcă în mod intenționat să-l dea jos. Ca răspuns, mașina trece peste el de mai multe ori și pleacă. Biroul șerifului local, chemat la primul dintr-o serie de morți lovite și alergate, primește o conducere asupra mașinii care pare foarte personalizată și nu are nicio înmatriculare, așa cum a subliniat Amos Clemens ( RG Armstrong ) după ce a văzut-o că a trecut peste autostopistul.
În acea noapte, într-o încercare aparentă de a-l ucide pe Amos, mașina trece peste șeriful Everett Peck ( John Marley ), lăsându-l în fruntea adjunctului șef Wade Parent ( James Brolin ). În timpul anchetei rezultate, un martor ocular al accidentului afirmă că nu există șofer în interiorul mașinii, ceea ce sporește confuzia lui Wade. Wade îi cere prietenei sale, Lauren ( Kathleen Lloyd ), care este profesor la școala locală, să anuleze viitoarele repetiții ale trupei de marș pentru siguranța lor. Lauren și prietenul ei, care este soția adjunctului lui Wade, Luke Johnson ( Ronny Cox ), îi cer să-i lase să repete, la care Luke acceptă fără să vrea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: