Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Chairman - Conducătorul / Cel mai periculos om din lume (1969)

The Chairman - Cel mai periculos om din lume (1969) online subtitrat este un film de spion din 1969 în care are rolul principal Gregory Peck. A fost regizat de J. Lee Thompson. Scenariul a fost realizat de Ben Maddow, bazat pe un roman de Jay Richard Kennedy.
Titlul alternativ: Der gefährlichste Mann der Welt,The Most Dangerous Man in the World,Den gula skuggan,La sombra del zar amarillo,Председатель,Missão na China Vermelha,La lunga ombra gialla

Vizualizari: 434

Categoria: Acţiune, Dramă, Suspans, Thriller, 1969

Regizor: J. Lee Thompson

Data Adaugari: 28/02/2020

Scenariști: Ben Maddow

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:15

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,6


loading...
Chinezii au creat o enzima magica permitand recolte in orice anotimp si sol. Americanii, care se tem ca vor scapa de sub control tarile infometate din lumea a treia, infiltreaza la fata locului un om de stiinta cu misiunea de a fura formula.
Un savant american e trimis in China comunista, cu misiunea de a subtiliza formula unui nou si miraculos ingrasamant agricol. Ceea ce nu stie eroul e ca, inainte de plecare, i s-a implantat in creier o bomba miniaturala, pentru ca, in situatia esuarii misiunii, el sa poata fi eliminat printr-o simpla apasare pe buton.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: