Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Conversation - Conversația (1974)

Conversația este un film american de thriller misterios din 1974 scris, produs și regizat de Francis Ford Coppola și cu Gene Hackman în rolul principal și în rolurile secundare actorii John Cazale, Allen Garfield, Cindy Williams, Frederic Forrest, Harrison Ford, Teri Garr și Robert Duvall.
Filmul “The Conversation” a fost selectat de Biblioteca Congresului pentru a fi pastrat in Registrul National de Filme al SUA, fiind considerat “semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.

Vizualizari: 100

Categoria: Dramă, Mister, Thriller, 1974

Regizor: Francis Ford Coppola

Data Adaugari: 06/01/2021

Scenariști: Francis Ford Coppola

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,4 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 3 nominalizari BAFTA,2 premii Cannes,1 nominalizare DGA Award,1 premiu DVD Exclusive,1 premiu National Film Registry,+ înca 4 nominalizari si 9 premii

IMDb: 7.8


loading...
Harry Caul, expert in supraveghere, are propria sa companie in San Francisco. Intre profesionistii meseriei, Caul este trat cu deosebit respect.
Dar, Caul este obsedat de propria sa intimitate: usa apartamentului are incuietoare tripla, alarma contra hotilor si nu are telfon in casa; cand suna, o face de la telefonul public.
In timp ce spiona un cuplu, suspectand ca acestia vor fi ucisi, Caul are o criza de constiinta..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: