Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

The Count - Charlot croitor - Doi impostori (1916)

Charlot croitor este un film american de comedie din 1916 produs de Henry P. Caulfield și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Eric Campbell și Leo White.

Vizualizari: 300

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1916

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:25:31

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.7


loading...
Charlot este concediat de la un atelier de croitorie după ce arde pantalonii unui conte cu fierul de călcat. Șeful său (Eric Campbell) găsește în pantalonii arși o invitație la o petrecere din înalta societate și-și asumă identitatea contelui. Dar acolo dă de Charlot, care se prezintă el-însuși ca fiind conte. Situația se complică după ce apare adevăratul conte...

Ca și în celelalte scurtmetraje, Chaplin încearcă să stoarcă umor din fiecare scenă în care apare, identificând potențialul comic și exploatându-l. Personajul său dansează, alunecă, trage șuturi în fund, sare, dovedind o mare mobilitate acrobatică și calități coregrafice de excepție. Rezultă un haos general care trezește râsul în cascadă și alungă plictiseala.

Scurtmetrajele lui Chaplin au depășit vârsta de o sută de ani, dar nu s-au demodat, putând fi vizionate și astăzi cu plăcere. Iar umoriștii de astăzi datorează multe marelui cineast.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: