Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

The Dark Mirror - Dublă enigmă (1946)

Dublă enigmă (în engleză The Dark Mirror) este un film american de genul thriller psihologic din 1946, regizat de Robert Siodmak și avându-i în rolurile principale pe Olivia de Havilland ca cele două gemene și pe Lew Ayres ca psihiatrul lor. Filmul marchează revenirea lui Ayres în cinematografie în urma obiecțiilor de conștiință față de serviciul în cel de-al doilea război mondial.

Vizualizari: 752

Categoria: Crimă, Thriller, 1946

Regizor: Robert Siodmak

Data Adaugari: 19/10/2017

Scenariști: Nunnally Johnson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7,1


loading...
Este un thriller psihologic american realizat in 1946 si regizat de Robert Siodmak, in care joaca Olivia de Havilland in rolulurile a doua gemene, și Lew Ayres ca psihiatru.

De Havilland s-a pregatit indelung si sarguincios pentru cele doua roluri și a insistat ca toată lumea din distributie sa frecventeze un psihiatru. Povestea originala pe care se bazeaza filmul este scrisa de Vladimir Pozner. Filmul a fost nominalizat pentru un Premiu al Academiei.

Când Dr. Peralta este găsit mort în apartamentul său, bănuielile se îndreaptă către Ruth Collins, cu care acesta avea o relație și care a fost văzută părăsind apartamentul în noaptea crimei. Ruth are însă un alibi, iar detectivul care se ocupă de caz descoperă că are de asemenea și o soră geamană. Pentru că cele două surori au amândouă alibiuri pentru noaptea crimei, este chemat un psihiatru să ajute la rezolvarea cazului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: