Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Defiant Ones - Lanțul (1958)

Lanțul (titlul original: în engleză The Defiant Ones) este un film dramatic american, realizat în 1958 de regizorul Stanley Kramer, după romanul omonim a scriitorului Nedrick Young, protagoniști fiind actorii Sidney Poitier, Tony Curtis, Theodore Bikel, Lon Chaney Jr..

Vizualizari: 524

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1958

Regizor: Stanley Kramer

Data Adaugari: 21/05/2018

Scenariști: Harold Jacob Smith

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:26

Claritate: BRRip 720p

Premii: 2 premii si 7 nominalizari OSCAR,1 premiu si 5 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Bambi Awards,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu Bodil Awards,1 nominalizare DGA Award

IMDb: 7,6


loading...
Constrânși de puterea psihologică a unui lanț de care fără voie erau legați, doi deținuți - un alb și un negru reușesc să evadeze din închisoarea în care erau prizonieri, scăpând treptat și de antipatia dintre ei ajunsă la un moment dat peste culmile urii rasiale. Un film care arată cât de impresionant se pot uni oamenii prin evenimentele nefericite ale vieții si un lanț mai mult decât simbolic care mereu îi atrage pe oameni unii lângă ceilalți. 13 premii și 19 nominalizari, dintre care cele mai importante: 2 premii și 6 nominalizări Oscar, un premiu și 4 nominalizări Globul de Aur, 2 premii și 2 nominalizări Bafta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: