Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Desert Fox: The Story Of Rommel - Vulpea Deșertului: Povestea Lui Rommel (1951)

Vulpea deșertului este un film de război biografic alb-negru din 1951 produs de 20th Century Fox despre mareșalul Erwin Rommel în ultimele confruntări ale celui de-al Doilea Război Mondial. James Mason interpretează rolul principal. Filmul a fost regizat de Henry Hathaway și s-a bazat pe cartea Rommel: The Desert Fox a brigadierului Desmond Young, care a servit în armata indiană britanică din Africa de Nord.
Filmul a jucat un rol semnificativ în crearea mitului Rommel: faptul că Rommel era un comandant apolitic, genial, care s-ar fi opus politicilor naziste și a fost victima celui de-al treilea Reich din cauza participării la atentatul din 20 iulie împotriva lui Adolf Hitler.

Vizualizari: 897

Categoria: Acţiune, Biografic, Dramă, Istoric, Război, 1951

Regizor: Henry Hathaway

Data Adaugari: 25/12/2017

Scenariști: Nunnally Johnson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:34

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.9


loading...
Erwin Rommel este comandantul sef al armatei germane Afrika Korps si cel mai celebru soldat german de la primul razboi mondial incoace, deja o legenda in desert, fiind asemuit cu cu o vulpe sireata, care avea o consideratie scrupuloasa pentru regulile razboiului, ardoarea si indrazneala sa producand dezastre suparatoare Marii Britanii.
Din aceasta cauza, in 1941, cu o luna inainte de atacul japonez de la Pearl Harbor un submarin britanic debarca in apropierea coastelor Libiei cateva comandouri cu misiunea de a-l lichida pe Rommel, dar actiunea esueaza..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 4:58 PM, 09/01/2021 [Accesați Pagina]
Film reactualizat la versiunea BluRay 1080p , vizionare placuta.,