Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Duellists - Dueliştii (1977)

În Strasbourg , în 1800, înfierbântatul bonapartist și obsesiv duelist locotenentul Gabriel Feraud, din compania de francezi husari 7 - lea , îl ucide pe nepotul primarului orașului într-un duel de sabie. Sub presiunea primarului, generalul de brigadă Treillard comandă unuia dintre ofițerii săi de stat major, locotenentul Armand d'Hubert al 3 - lea husari., să-l pună pe Feraud în arest la domiciliu.

Vizualizari: 84

Categoria: Acţiune, Crimă, Război, 1977

Regizor: Ridley Scott

Data Adaugari: 24/12/2020

Scenariști: Gerald Vaughan-Hughes , Joseph Conrad

Uploader: Admin

Durată Film: 1:40:31

Claritate: BluRay 1080p

Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1977, BAFTA Awards 1979, British Society of Cinematographers 1978 și David di Donatello Awards 1978

IMDb: 7,4


loading...
În Strasbourg , în 1800, înfierbântatul bonapartist și obsesiv duelist locotenentul Gabriel Feraud, din compania de francezi husari 7 - lea , îl ucide pe nepotul primarului orașului într-un duel de sabie. Sub presiunea primarului, generalul de brigadă Treillard comandă unuia dintre ofițerii săi de stat major, locotenentul Armand d'Hubert al 3 - lea husari., să-l pună pe Feraud în arest la domiciliu. Cu toate acestea, Feraud o consideră o insultă personală când d'Hubert îi spune că este arestat la casa doamnei de Lionne, o proeminentă doamnă locală. Problemele se înrăutățesc atunci când d'Hubert nu răspunde imediat la întrebarea lui Feraud dacă „îi va lăsa să scuipe pe Napoleon”. Când a ajuns în cartierul său, Feraud îl provoacă pe d'Hubert la duel. Rezultatul este neconcludent; d'Hubert îi taie antebrațul lui Feraud, dar acesta este atacat de amanta lui Feraud înainte să-l poată termina. În urma luptei, generalul îl revocă pe d'Hubert din personalul său și îl readuce la serviciul activ alături de regimentul său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: