Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds - Efectul Razelor Gamma Asupra Crăițelor (1972)

The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds, dramă, film american apărut în anul 1972, regia Paul Newman; O nominalizare Globul de Aur, un premiu Cannes.
Titlul alternativ: El efecto de los rayos gamma sobre las margaritas, De l’influence des rayons gamma sur le comportement des marguerites, Gli effetti dei raggi gamma sui fiori di Matilde, Влияние гамма-лучей на бледно-желтые ноготки

Vizualizari: 64

Categoria: Dramă, 1972

Regizor: Paul Newman

Data Adaugari: 05/07/2020

Scenariști: Alvin Sargent

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:36

Claritate: BRRip 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur ,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 premiu si o nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,5


loading...
Disperata, singura, asteptand zadarnic momentul in care viata ii va oferi ocazia unei schimbari, Beatrice duce o existenta dezordonata, intr-o casa mereu ravasita si neprimitoare. Mathilda si Ruth, fiicele sale, ii sunt singurul suport moral. Le iubeste cu adevarat, dar nu stie cum sa le fie de folos si cum sa se apropie de ele. Cocheta Ruth, fiica cea mare, pare sa fie o replica a mamei, dar sufera de o boala incurabila. Fragila si sensibila Mathilda, fiica cea mica, asista tacuta la ce se petrece in jurul ei si se refugiaza in studiu. E pasionata de stiintele naturii si pregateste pentru un concurs un experiment: efectul razelor gama asupra craitelor.

Filmul The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds (1972) se bazează pe piesa de teatru The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds, scrisă de Paul Zindel; piesa a câștigat Premiul Pulitzer în anul 1971.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: