Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Eiger Sanction - Pedeapsa de pe muntele Eiger (1975)

Profesorul de artă și alpinistul Jonathan Hemlock ( Clint Eastwood ) este un asasin guvernamental pensionat chemat să se întoarcă la muncă pentru încă două „sancțiuni”, un eufemism pentru crimele aprobate oficial. În timpul carierei sale cu o agenție guvernamentală secretă numită "C2", Hemlock a adunat o colecție privată de 21 de picturi rare de capodoperă, plătite din sancțiunile sale anterioare.

Vizualizari: 113

Categoria: Acţiune, Crimă, Thriller, 1975

Regizor: Clint Eastwood

Data Adaugari: 19/12/2020

Scenariști: Hal Dresner , Warren Murphy

Uploader: Admin

Durată Film: 2:08:53

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4


loading...
Profesorul de artă și alpinistul Jonathan Hemlock ( Clint Eastwood ) este un asasin guvernamental pensionat chemat să se întoarcă la muncă pentru încă două „sancțiuni”, un eufemism pentru crimele aprobate oficial. În timpul carierei sale cu o agenție guvernamentală secretă numită "C2", Hemlock a adunat o colecție privată de 21 de picturi rare de capodoperă, plătite din sancțiunile sale anterioare. Directorul C2, Dragon ( Thayer David ), este un albinos ex- nazist limitată la semi-întuneric și ținută în viață de transfuzii de sânge . Dragon vrea ca Hemlock să ucidă doi bărbați responsabili de moartea unui alt agent guvernamental, numele de cod Wormwood. Insistând că este pensionar, Hemlock refuză până când Dragonul amenință să-l expună pe Hemlock 'IRS . Hemlock este de acord și călătorește la Zurich, unde execută prima sancțiune pentru 20.000 de dolari, de două ori taxa obișnuită (echivalentă cu 104.000 de dolari în 2019) și o scrisoare care nu garantează probleme de la IRS.
Întorcându-se din Europa, Hemlock se întâlnește cu curierul C2 Jemima Brown ( Vonetta McGee ), care îl seduce și, în timp ce doarme, îi fură banii și scrisoarea de scutire IRS. Dragon acceptă să le returneze dacă Hemlock finalizează a doua sancțiune. Hemlock este reticentă, dar este de acord când află că agentul C2 ucis, Wormwood, era de fapt vechiul său prieten Henri Baq. Hemlock este un fost Beret Verde și el și Baq au slujit împreună în timpul războiului din Vietnam , unde Baq i-a salvat viața. Dragon este de acord să-i plătească 100.000 de dolari (echivalentul a 518.000 de dolari în 2019) plus cheltuieli și îi spune că ținta este un membru al unei echipe internaționale de alpinism care va încerca în curând o ascensiune pe fața nordică a muntelui Eiger din Elveția.. Hemlock va fi membrul american al echipei și trebuie să-l omoare pe unul dintre alpiniști - Dragon nu este sigur de identitatea țintei, în afară de faptul că omul merge cu șchiopătatul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: