Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Enforcer - Procurorul (1951)

Procurorul sau Executantul (în engleză The Enforcer sau Murder, Inc.) este un film dramatic regizat de Bretaigne Windust și Raoul Walsh după un scenariu de Martin Rackin. În rolurile principale au interpretat actorii Humphrey Bogart și Zero Mostel.
A avut premiera la 25 ianuarie 1951 la New York, fiind distribuit de Warner Bros.. Coloana sonoră a fost compusă de David Buttolph.
Cheltuielile de producție s-au ridicat la 1,11 milioane de dolari americani și a avut încasări de 2,87 milioane de dolari americani.

Vizualizari: 658

Categoria: Crimă, Dramă, 1951

Regizor: Raoul Walsh, Bretaigne Windust

Data Adaugari: 25/12/2017

Scenariști: Martin Rackin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:43

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,3


loading...
The Enforcer continua aventurile lui Dirty Harry la 3 ani dupa intamplarile din Magnum Force. O grupare de teroristi declara razboi orasului San Francisco si cer o recompensa, altfel vor arunca tot orasul in aer. In timp ce Harry este ocupat aplicand metodele sale neortodoxe in cazul unei spargeri, el primeste vestea despre aceasta amenintare la adresa orasului sau. El intra in jocul lor, dar planuieste sa fie necrutator cu ei. Dar de data asta el are un nou partener, care s-ar putea dovedi a fi o adevarata piedica pentru Harry. De aceea el trebuie sa invete sa colaboreze cu noul lui partener daca vrea ca misiunea sa aibe succes.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: