Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

The Godfather – Naşul (1972)

Nașul (The Godfather) este un film american din 1972, în regia lui Francis Ford Coppola. Este o adaptare după romanul lui Mario Puzo, Nașul. Acțiunea filmului se petrece în jurul anilor '40-'50 și prezintă viața fictivă a familiei mafiote Corleone. Distribuția filmului este impresionantă: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton. Filmul a primit foarte multe premii, printre care și 3 Oscaruri și 5 Globuri de Aur.

Vizualizari: 100

Categoria: Crimă, Dramă, 1972

Regizor: Francis Ford Coppola

Data Adaugari: 27/06/2020

Scenariști: Mario Puzo

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:57:09

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 premii şi 6 nominalizări Oscar, 5 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări BAFTA,1 premiu Saturn Award,1 premiu American Cinema Editors,1 premiu si o nominalizare Grammy

IMDb: 9,2


loading...
Inspirat de romanul lui Mario Puzo, filmul este povestea grandioasă a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante reţele mafiote în America. Filmul prezintă o viziune extrem de realistă a acestei lumi mai puţin accesibile unde cuvântul dat şi promisiunile făcute au o valoare capitală, iar onoarea este la mare preţ. Din păcate pentru el, în momentul în care viaţa îi este pusă în pericol, copii săi nu mai pot să stea departe de pericole, fiind antrenaţi şi ei în acest joc extrem de riscant al luptelor între clanurile mafiote din America. Respect, crimă, bani şi, mai presus de toate, putere: acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine acest film şi acţiunea sa care a făcut lumea filmului să vuiască.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: