Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Godfather: Part II - Nașul: Partea a II-a (1974)

Nașul Partea a II-a (engleză The Godfather Part II) este un film dramă american din 1974 regizat de Francis Ford Coppola și care are la bază un scenariu de Mario Puzo și Coppola. Filmul este o continuare a peliculei Nașul, fiind urmat la rândul său de Nașul Partea III. Pelicula prezintă continuarea poveștii familiei Corleone, urmărind în paralel ascensiunea tânărului Vito Corleone. Din distribțuie fac parte Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro, John Cazale, Talia Shire, Michael V. Gazzo și Lee Strasberg.

Vizualizari: 34

Categoria: Crimă, Dramă, 1974

Regizor: Francis Ford Coppola

Data Adaugari: 04/01/2021

Scenariști: Mario Puzo , Francis Ford Coppola

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:22:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: 6 premii si 5 nominalizari OSCAR,6 nominalizari Globul de Aur,1 premiu si 3 nominalizari BAFTA,1 premiu Saturn Award,1 premiu DGA Award,1 premiu Golden Schmoes,2 premii KCFCC Award,1 premiu National Film Registry,2 premii si 4 nominalizari NSFC Award,

IMDb: 9.0


loading...
În ceea ce fără îndoială este una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporții epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generații din familia Corleone aflate la putere. Coppola colaborează încă o dată cu scriitorul Mario Puzo, șlefuind două povești întrețesute, care funcționează în egală măsură ca preambul și continuare a originalului. Prima prezintă umilele începuturi ale clanului sicilian și ascensiunea în New York a tânărului Don Vito, interpretat acum într-un rol secundar premiat cu Oscar de Robert De Niro. A doua prezintă ascensiunea lui Michael (Al Pacino), noul Don al clanului. Reunind mulți dintre actorii care au lucrat la The Godfather, Coppola a produs un film de o magnitudine și viziune uluitoare. Producția a fost nominalizată la 11 Premii Oscar, dintre care a primit șase - inclusiv Oscarul pentru “Cel mai bun film” al anului 1974.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: