Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Golden Voyage of Sinbad – Călătoria de aur al lui Sinbad (1973)

Călătoriile lui Sinbad (titlu original: The Golden Voyage of Sinbad) este un film britanic în Dynarama din 1974 regizat de Gordon Hessler. Rolurile principale au fost interpretate de actorii John Phillip Law (Sinbad), Tom Baker, Takis Emmanuel și Caroline Munro.
Este al doilea film cu Sinbad pe care Harryhausen l-a creat pentru Columbia, celelalte două fiind The 7th Voyage of Sinbad (1958) și Sinbad and the Eye of the Tiger (1977).

Vizualizari: 140

Categoria: Acţiune, Aventuri, Familie, Fantastic, 1973

Regizor: Gordon Hessler

Data Adaugari: 09/11/2020

Scenariști: Ray Harryhausen, Brian Clemens

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:59

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA,1 premiu National Board of Review, USA

IMDb: 6,8


loading...
Filmul prezintă călătoriile căpitanului Sinbad după ce acesta și echipajul său găsesc o tabletă de aur care cade din gura unui homunculus care o transporta către stăpânul și creatorul ei, un practicant malefic de magie neagră, prințul Koura. Sinbad se întâlnește cu Vizirul care are o altă parte a tabletei care formează harta unei comori de neimaginat: tinerețe veșnică, scutul întunericului și o coroană a bogățiilor nespuse. Împreună cu Vizirul, Sinbad și echipajul său pleacă peste mări în căutarea comorii, fiind urmăriți de Koura care închiriază o altă corabie. Alături de Sindbad se află și o tânără fostă sclavă care are un tatuaj misterios cu un ochi în palmă. În călătoria lor au de înfruntat fiare ciudate, furtuni și interferența întunecată a prințului Koura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: