Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Great Race - Marea cursă (1965)

The Great Race este un film de comedie american din 1965, din technicolor, cu Jack Lemmon, Tony Curtis și Natalie Wood, în regia lui Blake Edwards, scris de Edwards și Arthur A. Ross, cu muzică de Henry Mancini și cinematografie de Russell Harlan.

Vizualizari: 1003

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, Familie, Romantic, Sport, 1965

Regizor: Blake Edwards

Data Adaugari: 27/04/2019

Scenariști: Arthur A. Ross,Blake Edwards

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:39:57

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 4 nominalizari OSCAR,4 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare Saturn Award,3 nominalizari Golden Laurel,1 premiu si o nominalizare Silver Prize,1 premiu Golden Reel,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,2


loading...
Doi concurenţi înfocaţi, Leslie şi Fate, sunt gata să se sfâşie înainte de marea cursă. Însă cea care complică lucrurile este feminista Maggie Dubois, care le va suci minţile celor doi rivali. O comedie de excepţie, încă proaspătă şi alertă, cu situaţii burleşti, mult umor, curse de urmărire, automobile de epocă…
Tony Curtis si Jack Lemmon sunt eroii acestei comedii burlesti in care dragostea are si ea un cuvant greu de spus. Filmul se invarteste in jurul unei curse de masini care, oricat de ciudat ar parea, urmeaza sa se desfasoare pe ruta New York – Paris.
Marele Leslie (Curtis), un gentleman desavarsit imbracat tot timpul intr-un costum alb concureaza impotriva profesorului Fate (Lemmon) un escroc rafinat si cu o mustata strengareasca. Fate este in stare de orice manevra pentru a-l impiedica pe Leslie sa ia startul in cursa, luand in calcul pana si lichidarea rivalului sau. Lucrurile se complica in momentul in care feminista Maggie Dubois (Natalie Wood) isi anunta participarea la cursa. Nu va trece mult timp si aceasta, la inceput fara voia ei, le va suci mintile lui Leslie si lui Fate. Distributia de exceptie a acestei comedii cu accente fanteziste il include pe atunci extrem de tanarul Peter Falk, legendarul intepret al detectivului Colombo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: