Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.1

loading...

The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965)

Viața lui Iisus (titlu original: The Greatest Story Ever Told) este un film american din 1965 regizat de George Stevens. În rolurile principale joacă actorii Max von Sydow, Charlton Heston, Dorothy McGuire, Jose Ferrer și Telly Savalas.
Titlu Alternativ : Cea mai măreaţă poveste spusă vreodată,La plus grande histoire jamais contée,Die größte Geschichte aller Zeiten,I oraioteri istoria tou kosmou,La più grande storia mai raccontata,La historia más grande jamás contada

Vizualizari: 197772

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, 1965

Regizor: George Stevens, David Lean

Data Adaugari: 08/05/2019

Scenariști: Fulton Oursler,Henry Denker,James Lee Barrett,George Stevens,Carl Sandburg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:19:10

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 5 nominalizari OSCAR,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,6


loading...
Cu sute de ani în urmă proorocii profețeau că se va naște El: Mântuitorul omenirii, Mesia Cel mult așteptat. Acesta se naște nu într-o cetate mare, în Betleemul din Iudea, nu în condiții de lux, ci nici măcar în condiții decente, se naște în grajd, iar singurii care îl vizitează sunt niște pastori și niște magi care îi aduc daruri.Fecioara Maria, mama Pruncului și Iosif, tatăl Lui, sunt nevoiți să fugă în Egipt pentru ca Irod aude de nașterea Lui și știe de la bătrâni că El este regele mult așteptat al Iudeilor și se simte amenințat; el omoară atunci toți pruncii sub 2 ani. Mai târziu, Isus se dovedește a fi un copil mai special iar mai apoi o persoana extraordinară.Își va aduna 12 ucenici, dar nu toți îl vor crede și uneori vor fi prigoniți ba chiar mai mult.Astfel filmul "The greatest story ever told" se dovedește a fi filmul care ecranizează cel mai bine viața Mântuitorului nostru Isus Hristos.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: