Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Gunfighter - Aruncatorul de arme (1950)

The Gunfighter este un film occidental american din 1950, în care joacă Gregory Peck, Helen Westcott, Millard Mitchell și Karl Malden. Acest film a fost regizat de Henry King.
Jimmy Ringo, un pistolar notoriu, a ajuns la o vârstă la care își dorește altceva de la viață. El încearcă să stea departe de scandaluri, însă din păcate nu reușește. Când Eddie, un tânăr arogant și agresiv trage asupra lui, Jimmy e nevoit să se apere și îl ucide, neavând altă alegere. Este sfătuit să plece cât mai repede din acel ținut întrucât cei trei frați ai lui Eddie vor căuta să-l răzbune.

Vizualizari: 827

Categoria: Western, 1950

Regizor: Henry King

Data Adaugari: 12/12/2017

Scenariști: William Sellers, William Bowers, Nunnally Johnson, Roger Corman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:31

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,7


loading...
Jimmy Ringo, un pistolar notoriu, a ajuns la o vârstă la care își dorește altceva de la viață. El încearcă să stea departe de scandaluri, însă din păcate nu reușește. Când Eddie, un tânăr arogant și agresiv trage asupra lui, Jimmy e nevoit să se apere și îl ucide, neavând altă alegere. Este sfătuit să plece cât mai repede din acel ținut întrucât cei trei frați ai lui Eddie vor căuta să-l răzbune. Aceștia îl urmăresc, însă Jimmy îi ia prin surprindere, îi dezarmează și le gonește caii.

Ringo încearcă să se împace cu soția sa, Peggy și să-și vadă fiul de opt ani pe care nu l-a văzut niciodată. Deși refuză inițial fiindcă nu poate uita purtarea nesăbuită din trecut a lui Jimmy, până la urmă Peggy acceptă iînsă îi cere soțului înstrăinat timp de răgaz de un an de zile pentru a decide dacă îl primește înapoi în viața ei. Din păcate, soarta nu îi va surâde deloc lui Jimmy.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: