Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Guns of Navarone - Tunurile din Navarone (1961)

Tunurile din Navarone online subtitrat BluRay 720p este un film regizat de J. Lee Thompson în anul 1961. Scenariul a fost inspirat după romanul cu același titlu, scris de Alistair MacLean.
Titlu Alternativ :

Vizualizari: 995

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, Război, 1961

Regizor: J. Lee Thompson

Data Adaugari: 29/08/2018

Scenariști: Carl Foreman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:36:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 6 nominalizari OSCAR,2 premii si o nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare IFMCA Award,1 premiu si o nominalizare Golden Laurel

IMDb: 7,5


loading...
Doua imense tunuri instalate de nazisti pe insula Navarone tin la respect operatiunile intreprinse in zona de fortele aliate.

Capt. Keith Mallory (Gregory Peck), Cpl. Miller (David Niven) si Col. Andrea Stavros (Antony Quinn) sunt aliatii sabotori carora li s-a atribuit o misiune imposibila: infiltrarea pe insula nazista si distrugerea armamentului inamic, acest lucru prevenind riscul capturarii celor 2000 de soldati ai trupelor britanice.
Ajutat de o distributie extraordinara si produs la o scara mare, filmul a inregistrat un succes enorm, primind nu mai putin de 7 nominalizari la premiul Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film) si premiul pentru cele mai bune efecte speciale. Nuvela lui Alistair MacLean a devenit sursa de inspiratie pentru multe povestiri de aventura ecranizate, incluzand «Ice Station Zebra» si «Where Eagles Dare».

«Tunurile din Navarone» este nu numai cea mai buna adaptare a lui MacLean, ci si de unul dintre cele mai bune spectacole de actiune si aventura realizate vreodata.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: