Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Hawaiians - Havaienii (1970)

Havaienii, lansat în Marea Britanie ca Maestru al Insulelor, este un film istoric din Statele Unite ale Americii din 1970, bazat pe romanul Hawaii din 1959 de James A. Michener. A fost regizat de Tom Gries cu un scenariu de James R. Webb. Distribuția a inclus pe Charlton Heston cu Whipple Hoxworth și Geraldine Chaplin.

Vizualizari: 135

Categoria: Dramă, Premieră, 1970

Regizor: Tom Gries

Data Adaugari: 29/12/2020

Scenariști: James A. Michener , James R. Webb

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:08:29

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR , 1 nominalizare Globul de Aur

IMDb: 6.2


loading...
Viața împletită a două suflete înrudite cu ambiție începe atunci când căpitanul Whip Hoxworth descoperă că Nyuk Tsin a fost introdus în contrabandă ca parte a încărcăturii din Cartaginianul pe care îl deține, o marfă care ar trebui să fie formată doar din muncitori chinezi bărbați cu destinația Hawaii.Nyuk Tsin a fost răpită din satul ei Haaka pentru a fi vândută unui bordel din Honolulu.Ea este cruțată când Mun Ki pretinde că este soția sa, iar Hoxworth merge împreună cu sugestia soției sale că pot lucra în gospodăria Hoxworth ca servitori.Nyuk Tsin devine cunoscută de toți ca Mătușa lui Wu Chow (Mătușa celor cinci continente) când cei cinci fii ai ei sunt numiți după continente (soția lui Mun Ki din China fiind considerată mama lor oficială).
Whip întemeiază un imperiu în ananas, folosind muncitori japonezi, după ce a introdus prima sa recoltă de semințe din Guyana Franceză, în timp ce mătușa lui Wu Chow crește o afacere de familie în Honolulu în jurul fiilor ei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: