Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Hustler - Escrocul (1961)

The Hustler este un film american din 1961 co-scris, produs și regizat de Robert Rossen. Este creat în genurile film sportiv, dramatic. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Paul Newman ca "Fast" Eddie Felson, Piper Laurie ca Sarah, George C. Scott ca Bert și Jackie Gleason ca Minnesota Fats. Scenariul este scris de Sidney Carroll și Rossen pe baza unui roman omonim de Walter Tevis.

Vizualizari: 489

Categoria: Dramă, Sport, 1961

Regizor: Robert Rossen

Data Adaugari: 02/09/2018

Scenariști: Sidney Carroll (as Sydney Carroll), Robert Rossen

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:14:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 7 nominalizari OSCAR,4 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare American Cinema Editors,1 nominalizare DGA Award,3 premii si 1 nominalizare Golden Laurel,1 premiu si 1 nominalizare Mar del Plata,2 premii NBR

IMDb: 8,0


loading...
"Fast" Eddie Felsoneste un smecheras de 2 bani, un iscusit jucator de biliard cu foarte mult talent dar cu o atitudine si un comportament foarte auto-distructiv. Mandria lui nu ii permite sa plece capul si tocmai de aceea decide sa il provoace pe "Minnesota Fats" la un meci cu o miza foarte mare. Din pacate el pierde si acuma este falit si parasit de catre managerul lui. In incercarea de a-si recastiga increderea in sine, aceasta se lupta sa isi recapete dorinta de a juca. Mandria lui Eddie il distruge bucata cu bucata si refuza ajutorul chiar si in pragul disperarii.

Pana la urma accepta un parteneriat cu cel mai dur manager, pe nume Bert Gordon,care accepta si ii propune sa il duca intr-un turneu care sa il invete inca odata lectiile de baza ale biliardului. In curand Eddie realizeaza ca locul de prestigiu si faima il pot costa sufletul si poate si prietena si de aceea trebuie sa decida daca pretul pe care il va plati va fi suficient cat sa se si salveze de propria lui natura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: