Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.0

loading...

The Invisible Man - Omul invizibil (1933)

Omul invizibil online subtitrat HD (titlu original: The Invisible Man) este un film SF american din 1933 regizat de James Whale. În rolurile principale joacă actorii Claude Rains și Gloria Stuart.
Claude Rains are o interpretare remarcabilã în debutul sãu pe marele ecran, în rolul unui medic misterios, care descoperã un ser ce îl face invizibil.

Vizualizari: 1854

Categoria: Horror, SF, 1933

Regizor: James Whale

Data Adaugari: 06/06/2017

Scenariști: H.G. Wells , R.C. Sherriff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:11:33

Claritate: BRRip

Premii: 1 nominalizare si un premiu Saturn Award, 1 premiu National Film Registry,1 premiu si o nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 7,7


loading...
Claude Rains are o interpretare remarcabilã în debutul sãu pe marele ecran, în rolul unui medic misterios, care descoperã un ser ce îl face invizibil. Cu ochelari fumurii si acoperit de bandaje, Rains ajunge într-un mic sat englezesc, unde încearcã sã-si ascundã extraordinara descoperire. Dar acelasi ser care l-a fãcut invizibil îl obligã sã comitã fapte abominabile.

Având la bazã romanul clasic al lui H.G. Wells si regizat de maestrul filmelor macabre, James Whale, Omul invizibil nu numai cã a avut parte de numeroase urmãri, dar are niste efecte speciale imitate chiar si astãzi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: