Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Jayhawkers! - Rebelii din Kansas (1959)

Jayhawkers! este un film american din anul 1959 al companiei Technicolor regizat de Melvin Frank, cu Jeff Chandler în rolul lui Luke Darcy și Fess Parker în rolul lui Cam Bleeker. Filmul este ambientat în pre-războiul civil din Kansas.
Titlu Alternativ : Der Herrscher von Kansas,Los rebeldes de Kansas,I ribelli del Kansas,Violence au Kansas,Hævneren fra Kansas,Na Encruzilhada dos Facínoras,Geweld in Kansas

Vizualizari: 274

Categoria: Romantic, Western, 1959

Regizor: Melvin Frank

Data Adaugari: 13/10/2020

Scenariști: Melvin Frank, A. I. Bezzerides, Frank Fenton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:50

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4


loading...
Cu puţin timp înainte de începerea războiului civil american, Luke Darcy, visează la o nouă Republică Independentă în Kansas. Grupul său de vigilenţi numiţi Jayhawkers are misiunea de a pune capăt sclaviei prin forţă. Cu toate acestea Darcy foloseşte grupul pentru a putea controla el însuşi tot teritoriul Kansas.Guvernatorul militar îşi dă seama care este adevăratul scop al acţiunilor lui Darcy şi intenţionează să-l aducă pe acesta în faţa justiţiei. În acest scop guvernatorul angajează un fost renegat, Cam Bleeker, căruia îi propune să se infiltreze în grupul lui Darcy şi să ajute astfel la prinderea lui, mai ales că are şi un motiv personal. Darcy este responsabil de moartea soţiei lui Cam în timp ce acesta se afla în închisoare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: