Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Legend of the 7 Golden Vampires - Legenda Celor 7 Vampiri De Aur (1974)

Legenda celor 7 vampiri de aur (The Legend of the 7 Golden Vampires) este un film de groază cu arte-marțiale produs de Hammer Film Productions și Shaw Brothers Studio. Este al nouălea și ultimul film din seria de filme Hammer cu Dracula. Filmul este regizat de Roy Ward Baker, cu Peter Cushing (ca profesorul Van Helsing), John Forbes-Robertson (Contele Dracula), David de Keyser (ca vocea lui Dracula) și Robin Stewart (ca Leyland Van Helsing) în rolurile principale.
Titlul alternativ: The 7 Brothers Meet Dracula, La légende des 7 vampires d’or, Les 7 vampires d’or, Los siete vampiros de oro, La leggenda dei 7 vampiri d’oro

Vizualizari: 74

Categoria: Acţiune, Fantastic, Horror, Thriller, 1974

Regizor: Roy Ward Baker, Chang Cheh

Data Adaugari: 13/01/2021

Scenariști: Don Houghton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:45

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.9


loading...
Transilvania, anul 1804.
Contele Dracula călătorește într-un sat îndepărtat din China deghizat în comandant militar pentru a ajuta șase vampiri care sunt cu moralul la pământ după ce l-au pierdut pe al șaptelea membru al cultului lor. Dar în același timp se întâmplă ca un vânător de vampiri, profesorul Van Helsing să fie prin prejmă, iar localnicii îi cer ajutorul pentru a scăpa odată pentru totdeauna de creaturile nopții.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: