Comentarii (2) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Lion in Winter – Leul în iarnă (1968)

The Lion in Winter este un film de dramă din perioada istorică din 1968 bazat pe piesa Broadway cu același nume de James Goldman. A fost regizat de Anthony Harvey, scris de James Goldman, și produs de Joseph E. Levine, Jane C. Nusbaum și Martin Poll din adaptarea lui Goldman a propriei sale piese, The Lion in Winter.

Vizualizari: 390

Categoria: Dramă, Istoric, Război, Romantic, 1968

Regizor: Anthony Harvey

Data Adaugari: 04/12/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:14:11

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 premii şi 4 nominalizări Oscar, 5 nominalizări şi 2 premii Globul de Aur, un premiu şi 6 nominalizări BAFTA

IMDb: 8.1


loading...
Un rege îmbătrânit trebuie să-şi rezolve problemele din trecut pentru a putea făuri un viitor pentru naţiunea lui. Anul e 1183, iar Regele Henry al-II-lea trebuie să aleagă un succesor la tron. Are de ales din cei trei fii ai lui- John, Geoffrey sau Richard, pentru a conduce Imperiul Britanic. Henry doreşte să-şi anunţe urmaşul la tron în cadrul unei petreceri de Crăciun, eveniment pentru care hotărăşte să o elibereze pe soţia lui, încăpăţânată Eleanor de Aquitaine, din închisoare. Ea a ajuns acolo pentru că a încercat să-l dea jos pe Henry de la putere şi să-i demaşte acestuia aventurile amoroase. Cei doi îşi redescoperă iubirea, dar fericirea le e alterată de faptul că fiecare dintre ei susţine un alt fiu pentru accederea la tron…

Filmul încununează cariera de peste 35 de ani a actriţei Katharine Hepburn. Ea are un chip care aparţine mării şi vântului. Rostit de ea, dialogul sună mai frumos decât este, datorită tonalităţii vocii şi mai ales datorită inteligenţei şi sensibilităţii care luminează fiecare sens din fiecare propoziţie rostită.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
lesminho - 3:55 PM, 05/12/2019 [Accesați Pagina]
wrong picture
avatar
0
kukoolcrivat - 6:05 PM, 05/12/2019 [Accesați Pagina]
Mulțumesc de sesizare, am adaugat imaginile corecte