Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

The List of Adrian Messenger - Lista lui Adrian Messenger (1963)

Lista lui Adrian Messenger online subtitrat este un film american de mister din 1963, regizat de John Huston, în care sunt prezenți Kirk Douglas, George C. Scott, Dana Wynter, Clive Brook, Gladys Cooper și Herbert Marshall. Se bazează pe un roman din 1959 cu același nume scris de Philip MacDonald.

Vizualizari: 1182

Categoria: Crimă, Dramă, Mister, 1963

Regizor: John Huston

Data Adaugari: 04/03/2019

Scenariști: Anthony Veiller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Best Motion Picture

IMDb: 6,9


loading...
Adrian Messenger (John Merivale) isi roaga un prieten, colonelul Anthony Gethryn (George C. Scott), sa verifice o lista de 11 nume. Nu mult dupa aceasta, avionul cu care calatorea Messenger este aruncat in aer. Misteriosul criminal care a plasat bomba a fost deghizat intr-un popa iar metoda adoptata de criminal va fi alta pentru fiecare din cele 11 nume de pe lista. Cum colonelul Gethryn se afla si el pe lista, va incepe sa faca cercetari si va descoperi ca toti cei aflati pe lista au avut o legatura cu un eveniment din cel de-al II-lea Razboi Mondial.

Gethryn il va urmari pe criminal pana in Marea Britanie, si va descoperi legatura dintre un personaj controversat, George Brougham (Kirk Douglas) si crimele cercetate.

Filmat initial in Irlanda, filmul beneficiaza de interpretarea actoriceasca de exceptie a unor monstrii sacri ai cinematografiei - Kirk Douglas, Burt Lancaster, Robert Mitchum, Frank Sinatra si Tony Curtis.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: