Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Little Princess - Mica prințesă (1939)

Micuța prințesă online subtitrat HD este un film de dramă american din 1939 regizat de Walter Lang. Scenariul de Ethel Hill și Walter Ferris se bazează pe romanul A Little Princess de Frances Hodgson Burnett. Filmul a fost primul film Shirley Temple filmat complet în Technicolor.

Vizualizari: 1483

Categoria: Comedie, Familie, Muzical, 1939

Regizor: Walter Lang, William A. Seiter

Data Adaugari: 12/08/2017

Scenariști: Ethel Hill, Walter Ferris

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:07

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare Golden Train Award

IMDb: 7,2


loading...
In Anglia victoriana, capitanul Reginald Crewe e mobilizat pentru razboiul burilor. Vaduv, el isi inscrie fiica, Sara, la un prestigios pension de fete, condus de d-ra Minchin. O vreme, Sara e tratata ca o adevarata printesa, dar viata ei se schimba in mod dramatic din momentul in care tatal ei e declarat mort.

The Little Princess a fost primul film al lui Temple filmat pe Technicolor și primul succes al artistei, aceasta fiind doar un copil, la '20th Century Fox ' și totodată cel mai cunoscut film al ei. A fost lansat la 10 martie 1939 de către Twentieth Century Fox, în regia marelui Walter Lang, după un scenariu al lui Ethel Hill și Walter Ferris. Povestea filmului are la bază romanul lui Frances Hodgson Burnett , A Little Princess. În film, Temple și Treacher au avut un număr muzical ,împreună, interpretând piesa 'Knocked 'Em in the Old Kent Road' . În film ne-au fost prezentate niște scene mai fericite spre final decât în roman deoarece Căpitanul Crewe a fost găsit în viață. Scenele de fundal ale acțiunii filmului au fost date de 'Second Boer War' și 'Siege of Mafeking' fapt ce a menținut o viziune mai insistentă asupra perioadei victoriene, pe care ne-o descrie desfășurarea poveștii . Filmul a fost o dramă de familie cu multă acțiune .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: