Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

The Lost Continent - Continentul Pierdut (1968)

Continentul pierdut este un film de aventură din 1968 realizat de Hammer Films și Seven Arts cu Eric Porter, Hildegard Knef, Suzanna Leigh, Tony Beckley și James Cossins. Filmul a fost produs, regizat și scris de Michael Carreras pe baza romanului Uncharted Seas al lui Dennis Wheatley.

Vizualizari: 524

Categoria: Aventuri, Fantastic, Horror, 1968

Regizor: Michael Carreras , Leslie Norman

Data Adaugari: 06/01/2020

Scenariști: Michael Nash aka Michael Carreras

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:39

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7


loading...
Un cargou dubios transportă explozibili ilegali care în contact cu umiditatea explodează, de asemenea la bord se află și pasageri certați cu legea care au plătit dublu față de cât costa transportul lor pe o navă de lux. După ce cala în care se află containerele cu explozibili este inundată, o parte a echipajului în frunte cu secundul se revoltă și părăsesc nava cu o barcă.

Părere personala, deși nu am văzut acest film până acum cateva ore, înainte să îl postez aici, mie mi-a plăcut foarte mult, pentru un film fantastic, putin horror si pentru anul 1968 efectele m-au lăsat fara cuvinte, deși pe vremea aceea efectele erau cam trase de păr, nefiind tehnologie destulă, chiar au reușit să faca un film care pe la sfârșitul anilor 80,începutul anilor 90,sa descoperit tehnologia pentru a face un film cu efecte cat mai credibile, exact ca si acest film... Actori joaca splendid, țipetele lor chiar îți da fiori... Ce să mai un film foarte bun pentru anul 1968... Vă doresc vizionare plăcută!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: