Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Macomber Affair - Afacerea Macomber (1947)

The Macomber Affair este un film britanic din anul 1947 filmat în Africa de Est despre un triunghi fatal care implică o soție frustrată, un soț slab și vânătorul profesionist care intervine între ei. Filmul a fost distribuit de United Artists și regizat de Zoltan Korda, și are rolul lui Gregory Peck, Joan Bennett și Robert Preston.

Vizualizari: 753

Categoria: Aventuri, 1947

Regizor: Zoltan Korda

Data Adaugari: 30/10/2017

Scenariști: Seymour Bennett, Casey Robinson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:26

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,6


loading...
Francis Macomber este un tânăr foarte bogat. Soția sa, Margot, este deosebit de frumoasă. Cei doi se hotărăsc să plece într-un safari. Îl angajează pe Robert Wilson, un vânător experimentat. La vânătoarea de lei Francis se face de râs, luând-o la fugă din fața unui leu rănit. Margot, care este o femeie rece și materialistă, îl disprețuiește și nu se sfiește să-și arate sentimentele în fața tuturor. Nu ezită să-l înșele cu Robert Wilson.

A doua zi grupul urmează să meargă la vânătoare de bivoli. Macomber este hotărât să se reabiliteze și să șteargă rușinea suferită cu o zi înainte. Treptat el reușește să se transforme din tânărul nesigur și foarte dependent de soția sa într-un bărbat care reușește să-și demonstreze siguranța și curajul, în primul rând față de el însuși. Chiar Wilson, care l-a început l-a disprețuit, începe să-l respecte. Însă în final, Francis este împușcat-accidental (?)-de Margot, care se speriase, crezând că animalul nu murise și care a tras fără ezitare. Poate că nu a fost doar o întâmplare, Margot dorind să-l omoare deoarece își dăduse seama că Francis, odată devenit el însuși, independent, o va părăsi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: