Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

loading...

The Man from Colorado - Omul din Colorado (1948)

Omul din Colorado este un film western american din anul 1949, regizat de Henry Levin și produs de Jules Schermer pentru Columbia Pictures. Îl are în rolurile principale pe Glenn Ford ca ofițer al Uniunii care devine dependent de uciderea în timpul războiului civil american, William Holden ca cel mai bun prieten al său și Ellen Drew ca interes comun al iubirii lor. Robert Andrews și Ben Maddow au bazat scenariul pe o poveste de Borden Chase.

Vizualizari: 976

Categoria: Western, 1948

Regizor: Henry Levin

Data Adaugari: 05/11/2017

Scenariști: Robert Hardy Andrews , Ben Maddow

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare WGA Award

IMDb: 6,6


loading...
Un judecãtor la limita nebuniei... un oras în pragul revoltei.

Iar între ei e un singur om în acest western puternic în care joaca doi dintre cei mai mari actori ai hollywood-ului.

Glen Ford are o interpretare actoriceasca senzationalã în rolul lui Owen Devereaux, un sadic veteran al rãzboiului civil care continuã sã ucidã doar de dragul crimei si dupa ce devine judecator.

William Holden este exceptional interpretându-l pe Del Stewart, adjunctul lui Devereaux si fost camarad de razboi cu acesta, care încearcã sã tinã în frâu pornirile violente ale acestuia. Când comportamentul psihotic al lui Devereaux îi face pe orãseni sã recurgã la forta armelor împotriva lui, cei doi fosti prieteni se trezesc unul împotriva celuilalt, într-un conflict brutal cu consecinte fatale.

Suspansul nu scade ca intensitate pe toatã durata filmului, în aceastã poveste a regizorului Henry Levin despre efectele devastatoare ale rãzboiului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: