Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Man with the Golden Gun - Omul cu arma de aur (1974)

În Londra, MI6 a primit un glonț de aur cu numărul de cod al lui James Bond „007” gravat pe suprafața sa . Se crede că a fost trimis de faimosul asasin Francisco Scaramanga , care folosește o armă de aur, pentru a intimida agentul. M îl eliberează pe Bond de o misiune care se învârte în jurul activității omului de știință în domeniul energiei solare numit Gibson.

Vizualizari: 90

Categoria: Acţiune, Aventuri, Thriller, 1974

Regizor: Guy Hamilton

Data Adaugari: 17/12/2020

Scenariști: Richard Maibaum , Tom Mankiewicz

Uploader: Admin

Durată Film: 2:05:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Golden Screen, Germany 1977, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2007, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2013

IMDb: 6.8


loading...
În Londra, MI6 a primit un glonț de aur cu numărul de cod al lui James Bond „007” gravat pe suprafața sa . Se crede că a fost trimis de faimosul asasin Francisco Scaramanga , care folosește o armă de aur, pentru a intimida agentul. Datorită amenințării percepute asupra vieții agentului, din moment ce Scaramanga nu a fost niciodată fotografiat și nimeni nu știe unde locuiește, M îl eliberează pe Bond de o misiune care se învârte în jurul activității omului de știință în domeniul energiei solare numit Gibson, considerat a fi în posesia unor informații cruciale. la rezolvarea crizei energetice cu energie solară . La un indiciu de la M, Bond își propune neoficial să-l localizeze pe Scaramanga.
După ce a preluat un glonț de aur cheltuit de la un dansator de burtă din Beirut și l-a urmărit pe producător la Macao , Bond îl obligă pe fabricantul de arme să-i arate cum livrează gloanțele. Văzându-l pe Andrea Anders, amanta lui Scaramanga, colectând transportul de gloanțe de aur la un cazinou , Bond o urmează la Hong Kong și, în camera ei de hotel Peninsula , îl presează pe Anders să expună informații despre Scaramanga, aspectul său și planurile sale; îl îndrumă către clubul Bottoms Up . Clubul se dovedește a fi locația următorului hit al lui Scaramanga , Gibson, de la care ticălosul pitic al lui Scaramanga Nick Nack fură „agitatorul Solex”, o componentă cheie a unuicentrală solară . Înainte ca Bond să-și poată afirma inocența în moartea lui Gibson, el este luat de locotenentul Hip și transportat pentru a se întâlni cu M și Q într-un sediu ascuns în epava reginei Elisabeta RMS din port. M îl atribuie pe Bond să recupereze Solex.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: