Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Men - Bărbaţii (1950)

The Men este un film american de dramă din 1950 regizat de Fred Zinnemann, scris de Carl Foreman, și care îi are în rolurile principale pe Marlon Brando, Teresa Wright și Everett Sloane. În ciuda eșecului comercial al filmului, acesta a marcat debutul filmului lui Brando.

Vizualizari: 609

Categoria: Dramă, 1950

Regizor: Fred Zinnemann

Data Adaugari: 09/12/2017

Scenariști: Carl Foreman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:46

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,1 premiu Jussi Awards,1 premiu NBR Award,1 premiu Photoplay Award,1 premiu si 1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,1


loading...
The Men (1950) este povestea unui locotenent curajos și robust, care este grav rănit pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial, rămînînd paraplegic pe viață.

Pe măsură ce filmul evoluează, îl vedem pe acesta cum, pe patul de spital, este lipsit de empatie față de colegii săi de suferință și devine un individ amar, care-și plînge de milă.

Totuși, îndîrjirea cu care se opune tratamentului îi este îmblînzită de logodnica sa, care îi rămîne alături chiar împotriva voinței lui, curajoasă și plină de răbdare.

Deși filmul a avut parte în general de critici pozitive, din punct de vedere comercial nu a înregistrat un succes la fel de mare, rămînînd totuși notabil cel puțin pentru a fi filmul în care a debutat Marlon Brando.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: