Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

loading...

The Most Dangerous Game - Cea mai periculoasă pradă (1932)

Cea mai periculoasă pradă online subtitrat HD este o adaptare pre-cod din 1932 a nuvelei din 1924 cu același nume de Richard Connell, prima versiune de film a acestei povești. Complotul se referă la un vânător pe o insulă care vânează oameni pentru sport.Robert Rainsford, un celebru vanator si autor de carti despre vanatoare, se afla la bordul unui vas de croaziera impreuna cu niste prieteni, discutand despre vanatoare si diferenta dintre oameni si animale, cand vasul respectiv se loveste de stanci.

Vizualizari: 1107

Categoria: Aventuri, Horror, Mister, Suspans, 1932

Regizor: Irving Pichel

Data Adaugari: 11/05/2017

Scenariști: Richard Connell, James Ashmore Creelman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:03:01

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1


loading...
Robert Rainsford, un celebru vanator si autor de carti despre vanatoare, se afla la bordul unui vas de croaziera impreuna cu niste prieteni, discutand despre vanatoare si diferenta dintre oameni si animale, cand vasul respectiv se loveste de stanci.

Initial alaturi de Robert mai sunt doi supravietuitori, dar acestia sunt mancati de rechini. Robert va ajunge inot la mal, pe o insula pe care exista o singura locuinta- castelul contelui Zoroff. Acesta este un emigrant rus fugit din tara dupa izbucnirea revolutiei. El locuieste impreuna cu servitorii sai, dar in momentul in care Robert ajunge acolo mai avea doi musafiri, fratii Eve si Martin Trowbridge, care naufragiasera cu ceva timp in urma.

Robert va afla de la Eve ca impreuna cu ea si fratele ei mai fusesera inca doi marinari care disparusera de cateva zile, Zoroff spunand ca cei doi au plecat la vanatoare. Contele il recunoaste pe Robert si-i spune ca acolo pe insula el vaneaza "cel mai periculos animal", refuzand sa le spuna celor prezenti despre ce animal e vorba...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 10:58 AM, 21/02/2021 [Accesați Pagina]
Film Reactualizat