Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

The Mummy - Mumia (1932)

Mumia online subtitrat HD (engleză The Mummy) este un film de groază american din 1932 regizat de Karl Freund. În rolurile principale interpretează actorii Boris Karloff, Zita Johann și David Manners.
Filmul este despre o mumie egipteană veche, numită Imhotep, care este descoperită de o echipă de arheologi și care a fost readusă la viață printr-un sul magic. Deghizată într-un egiptean modern, mumia își caută dragostea pierdută, despre care crede că s-a reîncarnat într-o fată modernă.

Vizualizari: 1058

Categoria: Fantastic, Horror, 1932

Regizor: Karl Freund

Data Adaugari: 14/05/2017

Scenariști: Nina Wilcox Putnam , Richard Schayer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:13:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Saturn Award

IMDb: 7,1


loading...
Interpretarea legendarã a lui Boris Karloff a devenit un punct de referintã în analele istoriei cinematografice. În rolul mumiei Im-Ho-Tep, el este reînviat accidental dupã 3700 de ani de o echipã de arheologi britanici.

Printr-un flashback din fosta lui viatã aflãm cã Im-Ho-Tep a fost un mare preot îmbãlsãmat de viu drept pedeapsã cã a încercat sã o reînvie pe vestala virginã pe care o iubea, dupã ce aceasta a fost sacrificatã. Din nou în viatã, el porneste în cãutarea iubirii pierdute. Astãzi, la 50 de ani de la lansare, Mumia, un film cu o atmosferã de vis, rãmâne o capodoperã nu numai a genului, ci a tuturor timpurilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: