Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.5

loading...

The Night of the Generals - Noaptea Generalilor (1967)

În 1942, în Varşovia ocupată de nazişti, o prostituată este ucisă. Rezolvarea cazului revine maiorului Grau, membru al Wehrmachtului. Începînd investigaţiile, singurul indiciu pe care reuşeşte să-l obţină este că criminalul purta pantaloni cu vipuşcă roşie – element definitoriu

Vizualizari: 436

Categoria: Crimă, Dramă, Mister, Război, Thriller, 1967

Regizor: Anatole Litvak

Data Adaugari: 01/10/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:25:23

Claritate: BluRay 1080p

Premii:

IMDb:


loading...
În 1942, în Varşovia ocupată de nazişti, o prostituată este ucisă. Rezolvarea cazului revine maiorului Grau, membru al Wehrmachtului. Începînd investigaţiile, singurul indiciu pe care reuşeşte să-l obţină este că criminalul purta pantaloni cu vipuşcă roşie – element definitoriu al uniformei generalilor germani. Ancheta ne poartă încet prin masacrul de la Varşovia, prin tentativa de asasinare a lui Hitler de către o parte a generalilor săi (aşa-numita „Noapte a generalilor”), pentru ca, în momentul în care Grau este gata să îl identifice pe asasin, să fie îndepărtat şi cazul închis.
Peste ani, în deceniul al şaptelea, rămăşiţe clandestine ale structurilor naziste din timpul războiului încă speră la revenirea în forţă a Reichului şi la răzbunare. Dar are loc o nouă crimă, iar poliţistul francez căruia îi revine cazul reuşeşte să îl identifice pe maiorul Grau, care îi confirmă că ultima crimă este similară cu cele două pe care le anchetase el cu ani în urmă. Dar acum nimeni nu mai poate împiedica justiţia să prindă criminalul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: