Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Outlaw Josey Wales - Nelegiuitul Josey Wales (1976)

Josey Wales este un fermier pasnic in perioada ce urmeaza imediat dupa Razboiul Civil. Insa intamplarea face ca familia sa sa fie omorata, iar casa arsa din temelii, ceea ce provoaca in sufletul sau o razbunare teribila, hotarat sa-i ucida pe toti nelegiutii care i-au furat viata armonioasa pe care o avea. In drumul sau spre razbunare, marsaluind spre vest, se intalneste cu un grup de rebeli ce lupta inca impotriva Uniunii.

Vizualizari: 238

Categoria: Acţiune, Aventuri, Western, 1976

Regizor: Clint Eastwood

Data Adaugari: 11/12/2020

Scenariști: Forrest Carter, Philip Kaufman

Uploader: Admin

Durată Film: 2:15:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar, National Film Preservation Board, USA 1996, Academy Awards, USA 1977 și la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2011

IMDb: 7.8


loading...
Josey Wales este un fermier pasnic in perioada ce urmeaza imediat dupa Razboiul Civil. Insa intamplarea face ca familia sa sa fie omorata, iar casa arsa din temelii, ceea ce provoaca in sufletul sau o razbunare teribila, hotarat sa-i ucida pe toti nelegiutii care i-au furat viata armonioasa pe care o avea. In drumul sau spre razbunare, marsaluind spre vest, se intalneste cu un grup de rebeli ce lupta inca impotriva Uniunii, si li se alatura, desi Confederatia oficial s-a predat, ceea ce ii face niste criminali. Josey era condus de razbunare, dar dupa o perioada si-a dat seama ca nu e de ajuns si reamintindu-si perioda linistita din viata sa tanjeste din nou la ea, fiecare zi amintindu-i de acele zile. Acest film ne arata cum Josey Wales in razbunarea sa reinvata sa traiasca din nou, rededicandu-se valorilor vietii linistite pe care a avut-o.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: