Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Outrage - Ultrajul (1964)

The Outrage este un film american occidental din 1964, regizat de Martin Ritt și care îl are în rolurile principale pe Paul Newman, Laurence Harvey, Claire Bloom și Edward G. Robinson și William Shatner.
Inspirat din celebrul film japonez Rashomon, al lui Akira Kurosawa (care semneaza si scenariul pentru Ultrajul)filmul aduce povestea medievala despre un viol si o crima in America sfarsitului de secol XIX .

Vizualizari: 765

Categoria: Crimă, Dramă, Western, 1964

Regizor: Martin Ritt

Data Adaugari: 19/03/2019

Scenariști: Michael Kanin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:04

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,3


loading...
Inspirat din celebrul film japonez Rashomon, al lui Akira Kurosawa (care semneaza si scenariul pentru Ultrajul)filmul aduce povestea medievala despre un viol si o crima in America sfarsitului de secol XIX . In asteptarea trenului, fiecare dintre cei trei barbati, care s-au intalnit intamplator intr-o mica gara, povesteste versiunea proprie a aceleiasi povesti tragice: violarea unei femei si uciderea sotului acesteia.

"Care este adevărul filmului? După cum îl văd eu, adevărul este că nu există un adevăr absolut. Adevărul este un diamant cu multe fețe. Dacă îl ții în lumină el are înfățișări diferite. Dar este un singur diamant. În sens filozofic larg, eu cred că niciuna din cele patru versiuni diferite ale povestirii nu este o minciună premeditată. Toate patru sunt adevărate, dar fiecare conține numai o parte de adevăr- adevărul pe care îl poate vedea o singură persoană. (...) În "Ultrajul" cei patru oameni își spun povestea din punctul de vedere propriu. Dar situează-te deasupra, privește întregul peisaj. Și vei descoperi că îmbinarea celor patru povestiri constituie lucrul cel mai apropiat de adevărul întreg. " Michael Kanin, 1965, Film Quarterly

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: