Comentarii (0) Reclamație film
loading...

3.0
Descarcă Filmul HD

The Painted Veil - Valul pictat (1934)

Katrin se casatoreste cu medicul Walter Fane si pleaca impreuna cu acesta in China. Deorece acesta munceste foarte mult si este mereu plecat de acasa, Katrin are o aventura cu un diplomat, Jack Townsed. Sotul ranit o lasa sa aleaga intre el si diplomat, dar cel din urma - pentru a nu-si pierde cariera politica - nu renunta la familia sa, iar Katrin se hotaraste sa-si urmeze sotul intr-o localitate

Vizualizari: 1476

Categoria: Dramă, Romantic, 1934

Regizor: Richard Boleslawski

Data Adaugari: 13/06/2017

Scenariști: William Somerset Maugham, Salka Viertel, John Meehan, Edith Fitzgerald

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:20:54

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,6


loading...
Katrin se casatoreste cu medicul Walter Fane si pleaca impreuna cu acesta in China. Deorece acesta munceste foarte mult si este mereu plecat de acasa, Katrin are o aventura cu un diplomat, Jack Townsed. Sotul ranit o lasa sa aleaga intre el si diplomat, dar cel din urma - pentru a nu-si pierde cariera politica - nu renunta la familia sa, iar Katrin se hotaraste sa-si urmeze sotul intr-o localitate indepartata pentru a participa la actiunea de stavilire a holerei.

Aici fiecare isi urmeaza destinul, doctorul pe al sau, salvand victime si desfasurand multe actiuni palpitante ce merita vazute, iar Katrin isi da seama ca in sfarsit poate si ea sa "faca ceva" ajutand victimele holerei. Povestea de dragoste se infiripa din nou, dar neprevazutul pandeste la tot pasul! Filmul constituie prima ecranizare a nuvelei cu acelasi titlu, a lui W. Sommerset Maugham,constituind la vremea aceea o ecranizare reusita.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: