Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

The Pawnshop - Casa De Amanet - Angajatul incompetent (1916)

Casa de amanet este un film american de comedie din 1916 produs de Henry P. Caulfield și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance și Henry Bergman.

Vizualizari: 263

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1916

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:26:44

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.1


loading...
Charlot lucrează la o casă de amanet, unde ia contact cu clienți destul de ciudați și produce tot soiul de încurcături. Este concediat și reangajat, după ce se plânge că familia sa va rămâne flămândă. În timpul unui jaf armat, intervenția sa neașteptată contribuie la salvarea bunurilor și a vieții proprietarului.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje cinematografice, Charlot este tipul de angajat incompetent, căruia îi ceri să facă una și el face alta; el găsește soluțiile cele mai bizare pentru a rezolva problemele și găsește timp și pentru o idilă romantică, pozând mai mereu în victimă. Un fel de Dorel, care cauzează numai pagube, dar îi face în același timp să râdă pe toți.

Filmul este format dintr-un număr de gaguri, destul de inventive, care au inspirat numeroase momente comice rulate cu succes chiar și în prezent. Amintesc doar secvența în care Charlot încearcă să evalueze un ceas, desfăcându-l în bucăți și apoi refuzându-l pe motiv că e stricat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: