Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

loading...

The People That Time Forgot - Poporul uitat de timp (1977)

Maiorul Ben McBride organizează o misiune în deșeurile din Antarctica pentru a-și căuta prietenul Bowen Tyler dispărut în regiune de câțiva ani. O navă britanică de inspecție navală îi duce la Caprona. Petrecerea lui McBride: paleontologul Norfolk , tunarul și mecanicul Hogan și fotograful Lady Charlotte 'Charlie' Cunningham zboară peste zidul muntelui din Caprona într-un avion amfibiu, dar sunt atacate de un gigant feroce pterodactil și forțat în jos.

Vizualizari: 246

Categoria: Aventuri, Mister, SF, 1977

Regizor: Kevin Connor

Data Adaugari: 24/12/2020

Scenariști: Edgar Rice Burroughs, Patrick Tilley

Uploader: Admin

Durată Film: 1:30:52

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5,4


loading...
Maiorul Ben McBride ( Patrick Wayne ) organizează o misiune în deșeurile din Antarctica pentru a-și căuta prietenul Bowen Tyler ( Doug McClure ) dispărut în regiune de câțiva ani. O navă britanică de inspecție navală îi duce la Caprona. Petrecerea lui McBride: paleontologul Norfolk ( Thorley Walters ), tunarul și mecanicul Hogan ( Shane Rimmer ) și fotograful Lady Charlotte 'Charlie' Cunningham ( Sarah Douglas ) zboară peste zidul muntelui din Caprona într-un avion amfibiu, dar sunt atacate de un gigant feroce pterodactil și forțat în jos.
Se găsesc într-o lume populată de războinici primitivi și creaturi preistorice grozave și îngrozitoare, pe care trebuie să le evadeze pentru a se întoarce în siguranță la nava lor. Se întâlnesc cu o fată din peșteră , Ajor ( Dana Gillespie ), care poate vorbi engleza (a fost predată de Tyler); ea îi conduce spre țara unei rase de războinici asemănători samurailor numiți Nargas, care îl țin prizonier pe Tyler. Când vulcanul pe care închinarea lui Nargas îl erupe, trebuie să scape de cataclismul care cuprinde pământul. Tyler se sacrifică pentru a acoperi retragerea lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: