Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

The Petrified Forest - Padurea impietrita (1936)

Pădurea împietrită online subtitrat HD (titlu original: The Petrified Forest) este un film american din 1936 regizat de Archie Mayo. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Leslie Howard, Bette Davis și Humphrey Bogart. Scenariul este scris de Delmer Daves și Charles Kenyon. O ecranizare a piesei de teatru omonime de Robert E. Sherwood,[1] filmul este considerat un precursor al filmului noir.

Vizualizari: 957

Categoria: Crimă, Dramă, 1936

Regizor: Archie Mayo

Data Adaugari: 25/07/2017

Scenariști: Delmer Daves, Charles Kenyon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:18:54

Claritate: DVDRip XviD

Premii: N / A

IMDb: 7,5


loading...
La o prapadita de benzinarie "BAR-B-Q" din mijlocul desertului, oamenii vin, incarca masinile cu benzina, apa sau ulei, servesc "Oferta zilei", vesnic aceeasi - o supa fierbinte de mazare si un hamburger... pentru a-si continua drumul catre cel mai apropiat oras, Oklahoma City.

Intr-una din zile spre Bar-B-Q se indreapta pe jos un turist ratacit, Alan Squier, un scriitor ratat acum, dar care avusese perioada lui de glorie, la 22 de ani, in Franta, cand un roman i se tiparise in 600 de exemplare. Despartit de sotia sa, acum se indrepta spre America folosindu-se de "puterea degetului" (autostop).

Ajuns la benzinarie el este servit de frumoasa, isteata, fermecatoarea Gabrielle Maple, o tanara visatoare ce citea cu pasiune poezii de F. Villon, tinea contabilitatea benzinariei si visa sa ajunga la Bourges, in Franta unde traia mama sa. Alan este cucerit de tanara fata, Gabrielle ii soarbe fiecare cuvant al acestuia despre natura, astre si destin. Si cand totul parea calm si linistit apare gangsterul Duke Mantee si gloantele lui scot la iveala tot ce e mai bun sau rau din oaspetii barului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: