Comentarii (0) Reclamație film
loading...

4.5
Descarcă Filmul HD

The Philadelphia Story - Poveste din Philadelphia (1940)

Poveste din Philadelphia (1940) este un film romantic al anilor ‘40, cu Katharine Hepburn, James Stewart și Cary Grant în rolurile principale, ce are la bază o piesă de succes montată pe Broadway.
Bogata mostenitoare Tracy Lord (Katherine Hepburn) urmeaza sa se casatoreasca cu un scriitor. Cu o zi inaintea nuntii, acasa la Tracy apare fostul ei sot, hotarat sa strice nunta. Dupa un divort rapid de C.K. Dexter, furtunoasa Tracy Lord, fiica cea mare a unei vechi si bogate familii din Philadelphia.

Vizualizari: 1182

Categoria: Comedie, Romantic, 1940

Regizor: George Cukor

Data Adaugari: 23/07/2017

Scenariști: Donald Ogden Stewart, Waldo Salt

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:52:15

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 2 premii si 4 nominalizari OSCAR,1 premiu National Film Registry,1 premiu si o nominalizare NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,9


loading...
Bogata mostenitoare Tracy Lord (Katherine Hepburn) urmeaza sa se casatoreasca cu un scriitor. Cu o zi inaintea nuntii, acasa la Tracy apare fostul ei sot, hotarat sa strice nunta.

Dupa un divort rapid de C.K. Dexter, furtunoasa Tracy Lord, fiica cea mare a unei vechi si bogate familii din Philadelphia, isi gaseste un nou sot in persoana lui George Kittredge -un ambitios manager. Casatoria lor este un eveniment monden vanat de presa de scandal in care lucreaza si fotografa Liz Imbrie alaturi de reporterul si scriitorul Mike Connor. Pentru a surprinde scene inedite, cei doi sunt ajutati de Dexter care, printr-un santaj asupra lui Tracy, le asigura accesul in casa familiei Lord in ziua nuntii.
Deranjata de prezenta celor doi, Tracy incearca sa ascunda amanunte legate de familie si sa saboteze munca ziaristilor - dar apoi descopera ca Mike este un scriitor talentat si incepe sa-l simpatizeze. In seara dinaintea nuntii, Tracy realizeaza vina pentru esecul primei casatorii cu un barbat pe care inca il iubeste si inutilitatea casatoriei cu George dar si farmecul exercitat de Mike asupra ei. Vrand sa prinda curaj pentru falsul rol de mireasa, ea se imbata alaturi de Mike insa, cand acesta o duce in casa, este zarita de logodnicul ei George care devine gelos. In ziua nuntii Tracy rupe logodna si, pentru a nu prelungi asteptarea invitatilor, continua ceremonia alaturi de Dexter.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: