Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Pilgrim - Pelerinul (1923)

Pelerinul (în engleză The Pilgrim) este un film american de comedie din 1923 produs, scris și regizat de Charlie Chaplin pentru First National Pictures (ultimul film al lui Chaplin pentru această companie). În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Sydney Chaplin și Mack Swain.

În acest film este ultima oară când Edna Purviance va juca alături de Chaplin. Purviance a jucat, de asemenea, în filmul lui Chaplin Pariziana (1923), dar Chaplin a avut un scurt rol cameo în acest film.

Vizualizari: 879

Categoria: Comedie, 1923

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 01/05/2017

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:46:55

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,4


loading...
Charlie evadeaza din inchisoare si isi schimba uniforma de detinut cu o haina preoteasca, fiind luat imediat drept noul preot al orasului Devil's Gulch. Seriful descopera, in cele din urma, adevarata identitate a lui Charlie si il pune pe acesta in fata unei serioase dileme: fie se intoarce dupa gratii, fie trece granita in Mexic, unde banditii locali sunt in plin razboi.

The Pilgrim este al doilea cel mai scurt film de lungmetraj al lui Chaplin (două role, 46 de minute). Este, de asemenea, remarcat ca fiind primul film pentru Charles Riesner, care a devenit scenarist mai târziu.

În 1959, Chaplin a inclus The Pilgrim ca fiind unul dintre cele trei filme care au format The Chaplin Revue (Retrospectiva Chaplin, 1959). Ușor reeditat și cu o coloană sonoră nouă, filmul conține cântecul "I'm Bound For Texas", scris și compus de Chaplin și cântat de Matt Monroe.

The Pilgrim este una din numeroasele lucrări ale anului 1923 care au intrat în domeniul public în Statele Unite în 2019.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: