Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Point - Oblio (1971)

The Point (1971) online subtitrat este povestea animata a unui taram imaginar unde toata lumea are capul ascutit, cu exceptia unui baietel pe nume Oblio, care in ciuda formei rotunde a capului, are foarte multi prieteni. Impotriva lui este insa un conte malefic, gelos ca Oblio este mai popular decat propriul sau fiu, care decide ca baietelul este un proscris.

Vizualizari: 277

Categoria: Animaţie, Familie, 1971

Regizor: Fred Wolf

Data Adaugari: 12/05/2020

Scenariști: Harry Nilsson , Carole Beers

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:14:39

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,7


loading...
Oblio este un baietel diferit. El are capul rotund. Si cu toate ca are capul rotund, Oblio are are multi prieteni cu capul tuguiat.
Un conte rau, gelos ca Oblio este mai popular decat fiul sau, decreteaza ca neavand capul ascutit Oblio trebuie sa fie proscris. Impreuna cu cainele sau credincios Arrow, Oblio este exilat in Padurea Fara Rost (The Pointless Forest). Acolo Oblio porneste intr-o aventura extraordinara in care se intalneste cu mai multe personaje fantastice: un barbat cu 3 capete, albine gigant, un copac care vinde frunze si o piatra amuzanta.Din aventurile sale Oblio invata ca nu este deloc necesar sa aiba capul tuguiat pentru a avea un rost in viata. Lucru care de fapt suna mult mai bine in engleza: “you don’t have to be pointed to have a point in life” ☺.Sau cum scriu ce de la imdb: “Oblio believes that having no point in the fantastical kingdom of pointed heads and things, still has a point”.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: