Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Prince Who Was a Thief - Prinţul care era un hoţ (1951)

Prințul care era un hoț (în engleză The Prince Who Was a Thief) este un film de capă și spadă regizat de Rudolph Maté după un scenariu de Gerald Drayson Adams. În rolurile principale au interpretat actorii Tony Curtis, Piper Laurie și Everett Sloane. A fost primul film al lui Tony Curtis ca vedetă de cinema.
A fost produs și distribuit de Universal Pictures și a avut premiera la 21 august 1951. Coloana sonoră a fost compusă de Hans J. Salter.
Filmul a avut încasări de 1,47 milioane de dolari americani din vânzări în SUA.

Vizualizari: 759

Categoria: Aventuri, 1951

Regizor: Rudolph Maté

Data Adaugari: 01/01/2018

Scenariști: Gerald Drayson Adams, Aeneas MacKenzie

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:50

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,6


loading...
Actiunea filmului se petrece în evul mediu în Orient. Un asasin la comandă primeşte ordin să ucidă un bebeluş. Bebeluşul era prinţul şi mostenitorul tronului. Asasinul nu se îndură să îl ucidă dar îl răpeşte şi creşte copilul ca fiind al său, punându-i numele de Julna. Peste 20 de ani acesta devine cel mai îndemânatic hoţ din oraş. Prinţul Mustapha, uzurpatorul, este în fruntea regatului pe care îl conduce în mod despotic. Julna se îndrăgosteşte de prinţesa Jasmine, fiica lui Mustapha. Aceasta e preocupată doar de bijuterii şi de a-şi satisface capriciile. În viaţa lui Julna apare Tina, o îndemânatica şi frumoasă hoaţă care se îndragosteşte de el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: