Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

The Private Lives of Elizabeth and Essex - Elisabeta si Essex (1939)

The Private Lives of Elizabeth and Essex online subtitrat HD este un film american de istorie romantică americană din 1939, regizat de Michael Curtiz, cu Bette Davis, Errol Flynn și Olivia de Havilland.
Această dramă ne prezintă tumultoasa aventură dintre Regina Elizabeta I și omul ce avea să devină Regele Angliei, Robert Devereux, conte de Essex. Mereu victorios pe câmpul de luptă, Devereux se întoarce la Londra după ce înfrange forțele spaniole la Cadiz.

Vizualizari: 1778

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, Romantic, 1939

Regizor: Michael Curtiz

Data Adaugari: 23/07/2017

Scenariști: Norman Reilly Raine , Æneas MacKenzie

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:00

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 5 nominalizari OSCAR

IMDb: 7,1


loading...
Această dramă ne prezintă tumultoasa aventură dintre Regina Elizabeta I și omul ce avea să devină Regele Angliei, Robert Devereux, conte de Essex. Mereu victorios pe câmpul de luptă, Devereux se întoarce la Londra după ce înfrange forțele spaniole la Cadiz. Elizabeta este atrasă de tânărul Devereux, dar îl trimite într-o nouă misiune: o campanie sortită eșecului în Irlanda. Când el și trupa sa se întorc înfrânți, Devereux cere să împartă tronul cu regina lui. Deși Elizabeta intenționează să se mărite cu el, în cele din urmă își dă seama că mariajul s-ar dovedi dezastruos pentru Anglia, așa că Elizabeta pune în miscare un plan nemilos de a-și proteja poporul și de a-și păstra tronul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: